torstai 2. heinäkuuta 2015

Nuorten, juniori- ja lapsiratsastajien EM-kisat 2015: Suomi 9. nuorten ratsastajien joukkuekisassa

Suomen kolmihenkinen joukkue sijoittui yhdeksänneksi nuorten ratsastajien tänään ratkenneessa joukkuekilpailussa. Eilen oman osuutensa suoritti Terhi Lehtimäki ja tänään vuorossa olivat Anna Tallberg sekä Julius von Staff-Reitzenstein. Tallbergin ja Fernet D:n tulos oli 66,106 prosenttia, von Staff-Reitzenstein vastasi suomalaisittain parhaasta tuloksesta (67,421 %) hevosellaan Stepdancerilla. Henkilökohtaisissa sijoituksissa hän oli 28., Tallberg 40. ja Lehtimäki 45. Kultaa kisassa vei Saksa, hopeaa Hollanti ja pronssia Ruotsi. Päivän parhaan henkilökohtaisen tuloksen teki Hollannin Dana van Lierop Stella Hagelstamin entisellä hevosella Walkuerella.

Nuorten osalta kilpailut jatkuvat henkilökohtaisella ohjelmalla, josta parhaat ratsukot kvaalautuvat sunnuntain kür-finaaliin. Tallberg ja Lehtimäki ratsastavat huomenna, von Staff-Reitzenstein on vuorossa lauantaina.

Camilla Aarnio-Wihuri ratsasti tänään lapsiratsastajien esiohjelmassa oman ennätystuloksensa 67,633 prosenttia, jolla hänen ja First Hit v.h. Bloemenhofin sijoitus oli 14. 31 ratsukon joukossa.

Lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti