perjantai 26. joulukuuta 2014

Fürstenballin ratsastaja vaihtui

Yhden tämän hetken suosituimmista ja menestyneimmistä jalostusoreista, Fürstenballin (Fürst Heinrich - Donnerhall), ratsastaja on vaihtunut. 8-vuotiasta oldenburg-oria tulee jatkossa kilpailuttamaan ja valmentamaan norjalainen, jo pitkään Saksassa vaikuttanut Isabel Bache.

Tanskalais-sakalaisessa omistuksessa oleva Fürstenball on ehtinyt näyttää kyntensä jalostuksessa, sillä on nuoresta iästään huolimatta jo 30 hyväksyttyä orijälkeläistä. Lisäksi se on menestynyt erinomaisesti kilparadoilla. Fürstenball voitti 5-vuotiaana Bundeschampionaatin ja oli samana vuonna mukana NHMM-kisojen finaalissa. Oria on koulutettu kohti Prix St. Georges -tasoa, mutta koska sillä on ollut niin suuri kysyntä jalostuspuolella, se ei ole kilpaillut lainkaan tällä kaudella.

Fürstenballin ratsuttamisesta on 3-vuotiaasta tähän asti vastannut saksalainen Ines Westendarp. Ratsastajanvaihdokseen ei liity mitään suurta dramatiikkaa, omaa myyntitallia pyörittävä Westendarp koki, ettei hänellä enää ole mahdollisuutta jatkaa oriin ratsastamista aikatauluongelmien takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti