torstai 18. joulukuuta 2014

CDI-W Lontoo: Dujardinille uusi ME-tulos myös kürissä, Stegars 11.

Charlotte Dujardin ja Valegro hiovat suorituksiaan kerta kerralta kohti täydellisyyttä ja 100 prosentin tulosta. Brittiratsukko nimittäin teki jälleen eilen illalla haltioituneen kotiyleisön edessä maailmanennätystuloksen, tällä kertaa GP Kürissä. Uusi ennätystulos on 94,300 prosenttia. Myös edellinen ennätys, 93,975 prosenttia, oli Dujardinin nimissä ja sekin syntyi juuri Lontoon kilpailussa vuosi sitten. Hän sai suorituksestaan peräti 25 kertaa täyden 10 pistettä. Dujardin kertoi Valegron yritteliäisyyden saaneen hänet lähes kyyneliin viimeisessä piaffessa ja passagessa. "On uskomaton tunne, kun menee kaikkien noiden tuhansien ihmisten eteen ja hän vain haluaa esiintyä ja antaa kaikkensa sinulle", ylisti Dujardin ratsuaan.

Hollannin Edward Gal Glock's Undercoverilla oli jälleen toinen prosentein 83,550. Saksan Jessica von Bredow-Werndl oli Unee BB:llään kolmas (80,725 %).

Kürissä mukana ollut  Terhi Stegars ei tällä kertaa yltänyt prosenteissa parhaimpaansa. Hän ja Axis TSF paransivat kuitenkin sijoitustaan Grand Prix'sta yhdellä pykälällä ollen kürissä 11. tuloksella 71,650 prosenttia.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti