keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Callaho's Benicion ja Anna-Sophie Fiebelkornin tiet erkanivat

Kaksi vuotta sitten sekä tuomarit että yleisön Bundeschampionaatissa hurmannut Callaho's Benicio ei ole enää sitä tähän asti valmentaneen Anna-Sophie Fiebelkornin tallissa. Fiebelkorn on tiedottanut nettisivuillaan, että nyt 8-vuotiaaksi ehtinyt ori on siirtynyt takaisin Gestüt Famokselle, jonka kautta se oli jalostuskäytössä viime kaudella.

Kaksi ja puolivuotiaana Etelä-Afrikkaan muuttanut ori palasi Saksaan vuonna 2010 ja nousi erinomaisten Bundeschampionaat- ja 30 päivän testin tulostensa ansiosta eristyisesti kasvattajien mielenkiinnon kohteeksi vuonna 2011. BuChassa Callaho's Benicio sai mm. täydet 10 pistettä sekä käynnistä ja ravista, 30 päivän testissä myös laukka oli 10 pisteen arvoista ja oriin testitulos painotuksen ollessa askellajeissa oli 9,88.

Viime kaudella ori keskittyi kilpailemisen sijasta jalostukseen ja tänä vuonna sen jälkeläisiä onkin näkynyt jonkin verran mm. varsahuutokaupoissa. Tällä kaudella oriin omistajat yhdessä Fiebelkornin kanssa päättivät kuitenkin siirtää pääpainon kilpailemiseen ja jättää oriin kokonaan pois jalostuskäytösät kauden 2013 ajaksi. Beniciota ei tästä huolimatta ole nähty kilparadoilla. Näin sen viimeisimmät kisatulokset ovat edelleen jo kahden vuoden takaisesta BuChasta. Benicion taustajoukot eivät ole valottaneet julkisuudessa suunnitelmiaan oriin tulevaisuuden suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti