perjantai 30. tammikuuta 2015

CDI-W Amsterdam: Stegars ennätystuloksellaan seitsemäs GP:ssa

Terhi Stegars ja Axis TSF avasivat hienosti Amsterdamin World Cup -kisan tekemällä ennätytuloksensa tämänpäiväisessä Grand Prix'ssa. Reilun 73 prosentin tulos oikeutti suomalaisratsukon seitsemännelle sijalle 21 ratsukon joukossa, mikä tarkoittaa, että Stegars nähdään myös huomisessa varsinaisessa World Cup -osakilpailussa Grand Prix Kürissä, joka ratsastetaan Suomen aikaa klo 13.30 alkaen.

Stegarsin mukaan fiilis läpi radan oli varma; suoritus oli tasainen ja rikkeetön lukuunottamatta yhtä hieman liian aikaisin tapahtunutta vaihtoa. Stegarsin lähtökohdat eivät kisaan valmistautumisen kannalta olleet parhaat mahdolliset, sillä hän potee murtunutta kylkiluuta, minkä lisäksi hän oli äskettäin hammasleikkauksessa. Päätös Amsterdamiin lähdöstä tehtiinkin vasta tiistai-iltana.

Grand Prix'n voiton vei täysin ylivoimaisesti ja yllätyksettömästi Iso-Britannian Charlotte Dujardin Valegrolla prosentin 86,140. Toiseksi sijoittuneet Hollannin Danielle Heijkoop ja Siro N.O.P. saivat tuloksen 78,320 prosenttia. Saksan Jessica von Bredow-Werndl oli Unee BB:llä kolmas. Isäntämaan Edward Gal jäi ennakkotiedoista poiketen pois kisasta.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti