perjantai 18. huhtikuuta 2014

World Cup -finaali käyntiin huomenna - Tanskalaisratsu Millibar ei läpäissyt ensimmäistä eläinlääkärintarkastusta

World Cupin finaali käynnistyy kouluratsastuksen osalta huomenna Lyonissa Ranskassa. Ohjelmassa on tuolloin Grand Prix ja kaikki vähintään 58 prosentin tuloksen saaneet ratsukot jatkavat sunnuntain Grand Prix Küriin.

Osallistujalistaan on tullut muutos, sillä Yhdysvalloissa asuva, mutta Tanskaa edustava Lars Petersen on joutunut jäämään pois finaalista. Petersenin ratsulla Mariettilla todettiin kaviopaise sen jälkeen, kun tamma oli lennätetty Yhdysvalloista Eurooppaan. Petersenin paikan finaalissa ottaa Venäjän Elena Sidneva Romeo-Starilla.

Tanskalaisia tuntuu vaivaan tällä kertaa jonkinlainen epäonni, sillä jo pari viikkoa sitten finaalipaikan ansainnut Anna Kasprzak joutui tekemään päätöksen finaalin väliin jättämisestä oman loukkaantumisensa takia. Lisäksi niin ikään tanskalaisen, ensimmäistä kauttaan kansainvälisellä GP-tasolla kilpailevan Nanna Skodborg Merraldin hevonen Millibar ei läpäissyt tänään pidettyä ensimmäistä eläinlääkärintarkastusta. Se tarkastetaan uudestaan huomenna ennen Grand Prix'ta. Toistaiseksi siis Tanskan alunperin kolmesta edustajasta vain yhden, Petersenin tapaan Yhdysvalloissa asuvan Mikala Gundersenin starttaaminen huomenna on näillä näkymin varmaa.
Millibaria lukuunottamatta kaikki muut finaalihevoset läpäisivät eläinlääkärintarkastuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti