sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Mikaela Lindh 12. kürissä

Mikaela Lindh ja Mas Guapo sijoittuivat World Cupin viimeisen osakilpailun kür-ohjelmassa sijalle 12. prosentein 72,05. Ohjelmassa ei tullut suurempia virheitä, mutta Lindhin mukaan hänen kürinsä on teknisesti liian helppo ja musiikiltaan liian rauhallinen tälle tasolle. Suunnitelmana onkin aloittaa heti uuden ohjelman työstäminen.

Viimeisen osakilpailun voitti jo totuttuun tapaan Hollannin Adelinde Cornelissen Parzivalilla, tällä kertaa tuloksella 87,9%. Toiseksi sijoittui Saksan Isabell Werth Warum Nichtilla (82,05%) ja kolmanneksi hollantilainen, parin viikon päästä Suomeen valmentamaan tuleva Hans-Peter Minderhound Nadinella (KWPN,  TCN Partout - Roemer) (79,7%).

Lindhin sijoitus World Cupin kokonaispisteissä on 15. Länsi-Euroopan liigasta yhdeksän parasta ratsukkoa pääsee finaliin, joka ratsastetaan Leipzigissa. Myös Lindhiltä on tiedusteltu kiinnostusta osallistua finaaliin, mutta asiasta ei ole vielä tullut virallista vahvistusta. Sarjan kokonaiskilpailun voiton vei Cornelissen ennen Saksan Ulla Salzgeberiä ja Isabell Werthiä.

Uutinen SRL:n sivuilla