sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kauden toisen WDM-kisan voitto Kristina Sprehelle ja Desperadokselle

Kauden toinen World Dressage Masters -kilpailu ratsastettiin tänä viikonloppuna Münchenissä Saksassa. A-finaalina toimineen Grand Prix Kürin voiton ja 18 000 euron ykköspalkinnon vei nimiinsä isäntämaan Kristina Sprehe jalostusoriilla Desperados FRH (De Niro - Wolkenstein II) erinomaisella tuloksella 83,275 prosenttia. Luokan toinen yli 80 prosentin rajan ylittänyt oli toiseksi sijoittunut Yhdysvaltojen Steffen Peters Legolasilla (Laomedon - Florestan I). Ratsukon prosentit olivat 80,350.

Münchenissä myös kilpaillut Emma Kanerva päätti omalta osaltaan kisat eilen seitsemänteen sijaan hevosella Flynn PCH (Falsterbo - Walt Disney I). Luokkana oli ns. lyhyt Grand Prix, joka toimi karsintana kauden lopussa ratsastettavan Louisdor-Preisin finaaliin. Suomalaisratsukon tulos oli 67,558 prosenttia.