maanantai 30. maaliskuuta 2015

CDI4* Barcelona: Hagelstamilla onnistunut kaksiviikkoinen

Stella Hagelstamin kaksiviikkoinen kisarupeama Barcelonassa onnistui erinomaisesti. Hän sijoittui lähes kaikissa starteissaan, jotka hän ratsasti pikkukierroksella FWB-tamma New Hill Julitrealla ja isolla kierroksella Chopin III:lla.

Toisen kisaviikon perjantaina Hagelstam ja Julitrea olivat Inter I:ssä toisia prosentein 66,737. Erittäin kuumana käynyt Chopin III sen sijaan jäi useiden rikkojen takia perjantain Grand Prix'ssa tilalle 12 tuloksella 65,900 prosenttia. Kisojen viimeisessä suorituksessaan sunnuntain GP Specialissa Chopin ja Hagelstam korjasivat tilanteen tekemällä hallitun ohjelman sijoittuen seitsemänneksi prosentein 68.

Elokuussa ensimmäisen lapsensa saavalle Hagelstamille Barcelona oli kauden ensimmäinen ja tällä erää myös ainut kansainvälinen kilpailu. "Vaikka kouluratsastus on minulle suuri intohimo, se ei poissulje perheen perustamista. Kyllä tässä ehtii vielä kilpailla. Lapsen saaminen vaatii nyt muutaman kuukauden tauon ja paljon järjestelyjä, mutta jos kaikki menee hyvin, palaan pian taas radoille", hän kertoi suunnitelmistaan.