maanantai 17. marraskuuta 2014

Werthillä Oldenburgissa allaan uusi GP-hevonen

Isabell Werth ratsasti viikonloppuna Oldenburgin CDI4*-kisassa uudelle GP-hevosella ja vieläpä varsin onnistuneesti. Kyseessä oli hänen tallillaan ratsuttajana työksentelevän Beatrice Buchwaldin alla tähän mennessä nähty 9-vuotias oldenburg-tamma Weihegold (Don Schufro - Sanrdo Hit). Werth sijoittui sekä Grand Prix'ssa että Grand Prix Specialissa tammalla toiseksi. Ratsukon prosentit olivat GP Specialissa peräti 77,529.

Buchwald voitti Weihegoldilla viime vuonna Prix St. Georges -tasolla ratsastettavan Nürnberger Burg Pokalin finaalin ja on tänä vuonna lunastanut paikan Louisdor Preis -kisan finaaliin, jonka taso on ns. nuorille hevosille tarkoitettu Grand Prix. Tarkoituksena onkin, että Buchwald jatkaa kilpailemista tammalla ja Werth osallistui sillä vain yksittäiseen kilpailuun, jotta tamma saisi varmuuttaa GP-tasolla kokeneen ratsastajan kanssa.