sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Suomalaisille ei menestystä senioreiden PM-kisoissa

Viikonlopun aikana Ruotsin Strömsholmassa ratsastetut senioreiden Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskisat eivät tuoneet menestystä suomalaisratsukoille. Suomi ei osallistunut joukkuekisaan Alexandra Malmströmin jäätyä pois kisasta.

Lauantain Grand Prix'ssa Maarit Raiskio ja Znak olivat kahdeksansia tuloksella 64,319 %. Stella Hagelstamin ja Soraya II:n sijoitus oli 11. prosentein 63,830. Luokan voittoon ratsasti Tanskan Lone Bang Larsen hevosella Fitou L tuloksella 71,787 %. Joukkuekisan voitto meni niin ikään Tanskalle, hopeaa otti Ruotsi ja pronssia Norja.

Sunnuntain henkilökohtaisessa kilpailussa Grand Prix Kürissä Hagelstam oli kymmenes (65,675 %) ja Raiskio 11. (65,625 %). Lone Bang Larsen ratsasti itselleen kultaa tuloksella 74,650 %. Hopeaa otti Ruotsin Sofia Lexner Charming Boylla (73,975 %) ja pronssia Norjan Catharina Rasmussen Charlotte Dujardinin entisellä hevosella Fernandezilla (72,700 %).